S cieľom uľahčiť užívateľom používať naše webové stránky využívame cookies. Používaním našich stránok súhlasíte s ukladaním súborov cookie na vašom počítači / zariadení. Nastavenia cookies môžete zmeniť v nastavení vášho prehliadača.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Naše naj...

Naša cena 15,99 EUR
Skladom
Naša cena 4,90 EUR
Skladom
Naša cena 39,90 EUR
Skladom

Tovar v akcií

Naša cena 2,90 EUR
Skladom
Naša cena 2,90 EUR
Skladom
Naša cena 2,20 EUR
Skladom

» Ochrana osobných údajov

Ochrana osobných údajov


Vlll. Osobné údaje a ich ochrana

Vlll.l

Kupujúci a predávajúci sa dohodli, že kupujúci v prípade, ak je fyzickou osobou oznámi predávajúcemu svoj titul, meno a priezvisko, adresu trvalého pobytu vrátane PSČ, telefónne číslo a e-mailovú adresu.

Vlll.ll

Kupujúci a predávajúci sa dohodli, že kupujúci v prípade, ak je právnickou osobou alebo živnostníkom oznámi predávajúcemu svoje obchodné meno, adresu sídla vrátane PSČ, IČO, DIČ, telefónne číslo a e-mailovú adresu.


Vlll.lll

Kupujúci vyhlasuje, že súhlasí v zmysle ust. § 11 ods. 1 zákona č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov v znení neskorších predpisov, aby predávajúci zhromažďoval, spracovával a uchovával jeho osobné údaje vo všetkých svojich informačných systémoch, a to najmä údaje, ktoré sú uvedené vyššie a/alebo ktoré sú potrebné na realizáciu objednávky kupujúceho.


Vlll.lV

V prípade, že si kupujúci vybral doručenie kuriérskou spoločnosťou, kupujúci súhlasí s tým, aby predávajúci poskytol osobné údaje kupujúceho potrebné na doručenie tovaru kuriérskej spoločnosti, uvedenej na našej stránke. 

Kupujúci tiež súhlasí s tým, aby predávajúci poskytol kupujúceho osobné údaje potrebné na doručenie dotazníka spokojnosti s nákupom na internetovej stránke predávajúceho (v rozsahu emailová adresa, obsah objednávky) nezávislej hodnotiacej spoločnosti: portál Heureka.sk (Naspers OCS Czech Republic, s.r.o., Karolinská 650/1, 186 00 Praha 8, Česká republika, IČO: 02387727 DIČ: CZ02387727).

Vlll.V

Kupujúci odoslaním objednávky vyjadruje svoj súhlas s tým, aby mu predávajúci zasielal správy o činnosti, ponukách a akciách predávajúceho bez predchádzajúcej žiadosti kupujúceho na zaslanie takýchto správ. Predávajúci vyhlasuje, že súhlas dotknutej osoby si nebude vynucovať a ani podmieňovať hrozbou odmietnutia zmluvného vzťahu, služby, tovaru alebo povinnosti ustanovenej predávajúcemu.

Vlll.Vl

Súhlas so spracovaním osobných údajov môže kupujúci kedykoľvek odvolať písomnou formou (e-mailom, listovou zásielkou). Súhlas tiež zanikne pri on-line zrušení registrácie. Predávajúci je povinný v takomto prípade všetky poskytnuté osobné údaje kupujúceho, ktoré uchovával a spracovával nenávratne zlikvidovať.

Vlll.Vll

Zaregistrovaný kupujúci si môže kedykoľvek skontrolovať a zmeniť poskytnuté osobné údaje, ako aj zrušiť svoju registráciu po prihlásení sa na stránke www.darcekuj.sk

Vlll.Vlll

Kupujúci odoslaním objednávky potvrdzuje, že predávajúci mu dostatočným, zrozumiteľným a nezameniteľným spôsobom oznámil skutočnosti uvedené v ust. § 15 ods. 1 zákona č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov v znení neskorších predpisov.

Vlll.lX

Predávajúci sa zaväzuje, že bude spracúvať osobné údaje v súlade s dobrými mravmi, bude s osobnými údajmi kupujúceho zaobchádzať a nakladať v súlade so zákonom č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov v znení neskorších predpisov a inými platnými právnymi predpismi SR. Bude konať spôsobom, ktorý neodporuje zákonu č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov v znení neskorších predpisov, ani iným všeobecne záväzným právnym predpisom, ani ich nebude obchádzať a poskytnuté osobné údaje bude používať len za účelom uzatvorenia a plnenia zmluvy podľa obchodných podmienok predávajúceho.

Vlll.X

Informačný systém www.darcekuj.sk je zaregistrovaný v zmysle zákona č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov, osobné číslo registrácie - 1614579